Top Guidelines Of ayakkabi shoes

Wiki Article

Konfor: Delinme direncine rağGentlemen, ayakkabılar hala yeterli esneklik ve konfor sağlamalıdır, böylece kullanıcılar uzun süreli kullanımda rahatsızlık hissetmez.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

Bu ayakkabılar, kullanıcılarına konforun yanı sıra maksimum koruma sağlar. Dünya çapında fifty five’ten fazla ülkeye hizmet sunan YDS Shop'tan tercih edeceğiniz iş güvenliği ayakkabılarınızla her zaman maksimum koruma ve konforda çalışın. En kaliteli ve dayanıklı modeller için kategorimize göz atabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Her adımda darbeleri emerek kullanıcıya ekstra konfor sağlayan bu ara taban, ayak sağlığınızı korur ve uzun süreli çalışma koşullarında yorgunluğu azaltır.

Su Geçirmez Ayakkabılar: Islak ve nemli çalışma alanları için idealdir. Ayakların kuru kalmasını sağlar ve suya karşı dayanıklıdır.

Dünyanın en fazla tercih edilen teknik bot ve tekstil markası olma yolculuğumuzda bizim için  ZOR YOK!

nike boktan bir marka çok satıyor olması en büyük en iyi olduğunu göstermez sahipleri belli aynı coca colanın dağıtıcılarına uyguladığı kota gibi kota koyuyor birinci sırada bu işi gerçekten ilmiyle teknolojisiyle hakeden ASICS var ikinci SALOMON PUMA diye gider asics in sitesine girin 2200 çeşit ürün var hepsi de teknolojik harikalar nike boktan bir ayakkabı yapar moda diye millet boka uçan sinekler gibi üşüşür converse sahibi de nike 20 sene giydim belki 40 çift tabanları yüzünden ayaklarımda sorun oldu beyazitta amerikan mağazası vardı direk abd den gelen ürünler 30 usd den alıyordum şimdi nerdeyse seven-hundred tl ne bu şimdi moda ya …2013 te asics aldım ağır spor yapıyorum ayakkabı da tık yok bağcıklarını çözmeden giyip çıkardığım iş ayakkabısı swolx için boğaz kısmı aşındı nike olsaydı four-5 çift giderdi.

OB: Temel gereksinimleri karşılayan ayakkabıları ifade eder. Bu ayakkabılar, enerji emici topuk gibi temel özelliklere sahiptir ancak darbelere karşı koruma sağlayan bir güvenlik burunu bulunmaz.

Spor ayakkabı temizlemenin en yaygın yollarından biri de çamaşır makinesi kullanmaktır. Kumaş veya diğer malzemelerden yapılan spor ayakkabılar açık renkli olması durumunda ayakkabi işletmesi çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkanabilir.

Diğer bir mekap iş ayakkabısı modeli ise suya dayanıklı olanlarıdır. Bu ayakkabılar, dış etkenlere karşı koruma sağlayarak, su geçirmez özellikleri sayesinde çeşitli hava koşullarında rahatlıkla kullanılabilir.

This Web page is utilizing a protection service to guard by itself from on the net assaults. The action you just iş ayakkabısı base executed brought on the safety Alternative. There are many actions which could cause this block which includes publishing a specific word or phrase, a SQL command or malformed details.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Şantiye botu ve kışlık iş ayakkabısı ise soğuk hava koşullarında ayaklarınızı sıcak tutar. Ayrıca soğuğa dayanıklı ve ESD özellikli iş ayakkabısı gibi özel özelliklere sahip modeller, belirli çalışma koşullarında ekstra koruma sağlar. Yaz aylarında ise yazlık işçi ayakkabısı gibi hafif ve hava geçirgenliği yüksek alternatifler konfor sağlar. 

Report this wiki page